Aanbesteding schoonmaak

Advies over de aanbesteding voor uw schoonmaak

U staat op het punt om een schoonmaakbedrijf in te schakelen, of van schoonmaakbedrijf te wisselen? Dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Lankester Schoonmaakadvies. Ons bedrijf kan het hele voortraject voor u uit handen nemen of u hierbij adviseren. Er is een aantal zaken waar u goed op moet letten bij de aanbesteding van schoonmaak. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een schoonmaakbedrijf in te schakelen waar u een goed gevoel bij krijgt en waar mensen werken waar u van opaan kunt. Wij kunnen u adviseren op het gebied van aanbesteding van schoonmaak. Met ons weet u zeker dat u een bedrijf in de hand kunt nemen waar u een goede relatie mee op gaat bouwen.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

Schoonmaak aanbesteding

Voor advies over schoonmaak aanbesteding neemt u contact op met Lankester Schoonmaakadvies. Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van schoonmaak en het meten van de kwaliteit hiervan. Lankester Schoonmaakadvies is een bedrijf waar met veel passie wordt gewerkt aan de schoonheid van uw bedrijf. Bij ons vindt u vakkennis op het gebied van het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Dankzij onze ervaring hebben we de certificaten kunnen behalen waarmee u zeker kunt zijn dat alle schoonmaakwerkzaamheden onafhankelijk worden beoordeeld. Lankester is in te huren op interim basis en kan zo ook snel voor u aan de slag gaan.

Aanbesteding schoonmaakadvies

Als u advies nodig heeft bij uw schoonmaak aanbesteding dan kan Lankester u hierbij helpen. Wij helpen schoonmaakbedrijven en opdrachtgevers bij de begeleiding van de schoonmaak op de werkvloer. We kunnen adviseren op het gebied van taakverdeling en werkprogramma’s. Ook geven wij advies over de juiste middelen en materialen. Meer weten hierover? Dan raden we u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We gaan graag samen met u een keer om tafel zitten om eens door te nemen welke mogelijkheden we u allemaal kunnen bieden. Wij zorgen dat de schoonmaak aanbesteding perfect verloopt. Op het gebied van advies voor schoonmaak aanbesteding hebben wij alle kennis in huis.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS