Voor de beoordeling, advies en begeleiding van schoonmaakwerkzaamheden zijn verschillende diploma’s noodzakelijk. Zonder deze diploma’s kan kwaliteit niet worden gegarandeerd. We leggen u graag uit wat deze diploma’s inhouden.

Lankester Schoonmaakadvies is…

VCA gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het VCA is feitelijk nog meer dan een checklist, het toetst bedrijven op de certificering van het VGM-beheersysteem.

Dit certificaat geeft aan dat Lankester Schoonmaakadvies objectief getoetst is en het veiligheidsbeleid en -prestaties voldoende zijn beoordeeld. Door dit certificaat kunt u er van uitgaan dat u gedegen en kwalitatief schoonmaakadvies krijgt.

VSR geschoold

Om te kunnen werken met de VSR-KMS Kwaliteitsmeetsystemen is een scholing noodzakelijk. Lankester Schoonmaakadvies is VSR geschoold en heeft dus een scholing van de Vereniging Schoonmaak Research gehad. Hiermee kan Lankester zijn kwaliteit garanderen.

Het VSR-KMS Kwaliteitsmeetsysteem is het enige kwaliteitsmeetsysteem voor schoonmaak die voldoet aan de eisen van de NEN 2075 en de Europese Norm EN 13459. Bovendien wordt het systeem beschouwd als meest onafhankelijke, wetenschappelijk onderbouwde en reproduceerbaar kwaliteitsmeetsysteem van Nederland voor de schoonmaak.