Lankester schoonmaakadvies is als adviesbureau expert op het gebied van diverse kwaliteitsmeetsystemen.

Kwaliteitsinspecties

Wij voeren kwaliteitsinspecties uit voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland. Wij toetsen met twee meetsystemen; dit zijn het PKM meetsysteem en daarnaast hanteren wij ook het meest gehanteerde KwaliteitsMeetSysteem van de Vereniging Schoonmaak Research (VSR-KMS).

Aanbesteding schoonmaakonderhoud

Lankester Schoonmaakadvies is een expert op het gebied van het ontzorgen en begeleiden van onderhandse en (Europese) aanbestedingen.

Contractbeheer

Wij kunnen uw contract bewaken door contractbeheer. Op deze manier voorkomt u dat het schoonmaakbedrijf zich niet conformeert aan het contract.

Waarom Lankester Schoonmaakadvies?

  • Ziek zijn kost geld, advies helpt voor een betere hygiëne.
  • Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen.
  • Lankester Schoonmaakadvies is helder, duidelijk en transparant.
  • Hermetingen zijn mogelijk in overleg met de klant, de wens van de klant staat hierin centraal.
Vrijblijvende meting

In te huren als interim

Lankester Schoonmaakadvies is snel en makkelijk inzetbaar als interim voor al uw facilitaire problematiek. Resultaatgericht werk staat hoog op de prioriteitenlijst en met zijn kennis kan Lankester direct aan de slag.

Begeleiding en advies op de werkvloer

Lankester helpt schoonmaakbedrijven en andere opdrachtgevers graag om het schoonmaakproces op de werkvloer te begeleiden wat betreft taakverdeling, werkprogramma’s en schoonmaken met de juiste materialen en middelen.

Voortraject inmeten panden

Het correct inmeten van een pand of gebouw is noodzakelijk. In de loop der jaren zijn mutaties niet bijgehouden, waardoor de huidige en voormalige ruimtefunctie niet meer overeenstemmen. Ook qua kostenaspect kan dit nadelig zijn voor het schoonmaakbedrijf en de opdrachtgever:
Denk aan afwijkingen van de oppervlakte, ruimtefunctie, frequentie van schoonmaak, vloerafwerking en scheve facturatie.

Kwaliteitsmetingen

Voordat een schoonmaakbedrijf aan de slag kan, moeten er eerst metingen omtrent schoonmaakwerkzaamheden worden gedaan. Voor elke ruimte kan Lankester Schoonmaakadvies objectieve metingen uitvoeren, die aangeven hoeveel schoonmaakwerkzaamheden noodzakelijk zijn. Metingen voor een specifieke ruimte zijn goedkoper dan metingen voor een heel pand.

Vloeronderhoud

Een vak apart. Veel vloeren worden niet voldoende of slecht onderhouden. Voor de beoordeling van of advies over vloeronderhoud helpt Lankester u graag.