Roger Lankester is als kwaliteitsadviseur expert op het gebied van diverse kwaliteitsmeetsystemen. Hij is een vakman wat betreft het beoordelen van schoonmaakkwaliteit en kan u dan ook helpen met alle uitvoeringen rondom schoonmaakwerkzaamheden. Door jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche heeft hij de benodigde certificaten voor een onafhankelijke beoordeling van schoonmaakwerkzaamheden en biedt hij de volgende diensten aan:

Waarom Lankester Schoonmaakadvies?

  • Ziek zijn kost geld, advies helpt voor een betere hygiëne.
  • Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen.
  • Lankester Schoonmaakadvies is helder, duidelijk en transparant.
  • Hermetingen zijn mogelijk in overleg met de klant, de wens van de klant staat hierin centraal.
Vrijblijvende meting

In te huren als interim

Lankester Schoonmaakadvies is snel en makkelijk inzetbaar als interim voor al uw facilitaire problematiek. Resultaatgericht werk staat hoog op de prioriteitenlijst en met zijn kennis kan Lankester direct aan de slag.

Begeleiding en advies op de werkvloer

Lankester helpt schoonmaakbedrijven en andere opdrachtgevers graag om het schoonmaakproces op de werkvloer te begeleiden wat betreft taakverdeling, werkprogramma’s en schoonmaken met de juiste materialen en middelen.

Voortraject inmeten panden

Voordat schoonmaakwerkzaamheden op een degelijke manier kunnen worden uitgevoerd is een voortraject en inmeten van een pand of gebouw noodzakelijk. Hiervoor heeft Lankester de benodigde kennis en is hij direct inzetbaar.

Kwaliteitsmetingen

Voordat een schoonmaakbedrijf aan de slag kan, moeten er eerst metingen omtrent schoonmaakwerkzaamheden worden gedaan. Voor elke ruimte kan Lankester Schoonmaakadvies objectieve metingen uitvoeren, die aangeven hoeveel schoonmaakwerkzaamheden noodzakelijk zijn. Metingen voor een specifieke ruimte zijn goedkoper dan metingen voor een heel pand.

Vloeronderhoud

Een vak apart. Veel vloeren worden niet voldoende of slecht onderhouden. Voor de beoordeling van of advies over vloeronderhoud helpt Lankester u graag.