Over Roger

Roger Lankester is een echte vakman op het gebied van het bepalen van de kwaliteit op schoonmaakonderhoud. Zijn eerste werkgever was Asito Schoonmaakbedrijf waar hij werkzaam was als rayonmanager. Daarna kwam Verhoeven & Partners waar hij als kwaliteitsadviseur verantwoordelijk was voor uitvoeren van kwaliteitsmetingen en advisering op schoonmaakgebied. Alle kennis die hij in de praktijk had opgedaan kon hij als intermediair toepassen tijdens zijn werkzaamheden bij Verhoeven & Partners.

Wie ik ben

Roger Lankester

  • Roger Lankester, geboren in 1974.

  • Sinds 2002 werkzaam in de schoonmaakbranche.

  • Inzetbaar en ervaring als interim.

  • VSR geschoold.

Mijn ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
VSR - 11 jaren
Rapportages - 11 jaren
Advisering - 11 jaren

In 2016 maakte hij de stap naar zelfstandig ondernemerschap, hierdoor werd hij breder inzetbaar en tegenwoordig eigenaar is van Lankester Schoonmaakadvies. Sindsdien is Roger Lankester nu ook actief in schoonmaak advieswerk, schoonmaakbegeleiding, coaching en opleiding van mensen die bij schoonmaakbedrijven werkzaam zijn.

Door jarenlange ervaring heeft Lankester meerdere meetsystemen waarmee hij in elke wens van de klant kan voorzien. Elk meetsysteem wat nodig is, kan Lankester zo inzetten. Inspanningsgerichte en resultaatgerichte meetsystemen zijn zelfs direct op maat inzetbaar. Op alle fronten voor de opdrachtgevers is Lankester Schoonmaakadvies een toegevoegde waarde.

De belangrijkste voorwaarden voor een goede samenwerking zijn objectiviteit en onafhankelijkheid van het schoonmaakadviesbureau. Mede door kennis van de meetsystemen die goedkeurd zijn onder de NEN-norm en Europese Unie kan Lankester Schoonmaakadvies deze voorwaarden garanderen.

Met trots heb ik gewerkt voor

De afgelopen jaren heb ik voor diverse bedrijven werkzaamheden uitgevoerd. Dit varieert van het schrijven van rapportages tot begeleiding op de werkvloer. Hieronder een greep uit deze bedrijven.

Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS