Kwaliteitscontrole

Uw schoonmaak aanbesteden bij Lankester Schoonmaakadvies

Als u een bedrijf heeft, dan wilt u dat uw personeel in een schone, gezonde omgeving kan werken. Het is dan belangrijk om niet alleen de keuze te maken voor een goed schoonmaakbedrijf, maar hier ook een duidelijk plan voor op te stellen. Bij Lankester Schoonmaakadvies vindt u jarenlange ervaring op het gebied van het uitvoeren, plannen en begeleiden van schoonmaakprocessen. Wij zijn dan ook in te zetten door bedrijven die een nieuw of verbeterd schoonmaakplan uit willen laten voeren, maar ook door schoonmaakbedrijven die advies of begeleiding nodig hebben. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Schoonmaak aanbesteden vergt specialistische kennis en zeer ruime ervaring. Wij kunnen u dit aanbieden, wij verzorgen namelijk schoonmaak aanbestedingen voor onder andere bedrijfsleven, overheid en non-profit.

Lees meer

Advies over aanbesteding van schoonmaak

Er zijn meerdere bedrijven te vinden die zich bezighouden met het geven van advies op het gebied van professionele schoonmaakprocessen. Als u kiest voor ons bedrijf, dan kiest u voor mensen met een scherp inzicht op het gebied van alles dat bij schoonmaak om de hoek komt kijken. We weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om de schoonmaak bij een bedrijf grondig en efficiënt uit te kunnen voeren. De specialistische kennis en ervaring die wij in huis hebben staan u toe om mee te profiteren van de know-how die we na vele jaren werken op dit gebied hebben verzameld.

Meer weten over de aanbesteding van schoonmaak?

Als u vragen heeft over het aanbesteden van schoonmaak, dan gaan wij graag eens met u om de tafel zitten om een en ander door te spreken. Wij zijn op meerdere gebieden inzetbaar. We kunnen het hele voortraject voor onze rekening nemen, waarbij bijvoorbeeld panden worden opgemeten. Maar wij staan ook klaar voor het geven van advies op het gebied van het daadwerkelijke schoonmaakproces, met betrekking tot taakverdeling, werkprogramma’s en de juiste middelen en materialen. Lankester Schoonmaakadvies voert het aanbesteden van schoonmaak degelijk en efficiënt uit, wat voor u een flinke besparing kan opleveren die nog jaren doorwerkt. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Mijn specialisatie

Roger Lankester is in staat om met alle betrokken partijen tot een geschikte uitvoering te komen. Objectiviteit en onafhankelijkheid zijn voor Lankester de belangrijkste voorwaarden omtrent de beoordeling van schoonmaakkwaliteit.

Bekijk mijn diensten
In te huren als interim

Lankester Schoonmaakadvies is snel en makkelijk inzetbaar als interim voor al uw facilitaire problematiek. Resultaatgericht werk staat hoog op de prioriteitenlijst en met zijn kennis kan Lankester direct aan de slag.

Begeleiding en advies op de werkvloer

Lankester helpt schoonmaakbedrijven en andere opdrachtgevers graag om het schoonmaakproces op de werkvloer te begeleiden wat betreft taakverdeling, werkprogramma’s en schoonmaken met de juiste materialen en middelen.

Voortraject inmeten panden

Het correct inmeten van een pand of gebouw is noodzakelijk. In de loop der jaren zijn mutaties niet bijgehouden, waardoor de huidige en voormalige ruimtefunctie niet meer overeenstemmen. Ook qua kostenaspect kan dit nadelig zijn voor het schoonmaakbedrijf en de opdrachtgever:
Denk aan afwijkingen van de oppervlakte, ruimtefunctie, frequentie van schoonmaak, vloerafwerking en scheve facturatie.

Kwaliteitsmetingen

Voordat een schoonmaakbedrijf aan de slag kan, moeten er eerst metingen omtrent schoonmaakwerkzaamheden worden gedaan. Voor elke ruimte kan Lankester Schoonmaakadvies objectieve metingen uitvoeren, die aangeven hoeveel schoonmaakwerkzaamheden noodzakelijk zijn. Metingen voor een specifieke ruimte zijn goedkoper dan metingen voor een heel pand.

Vloeronderhoud

Een vak apart. Veel vloeren worden niet voldoende of slecht onderhouden. Voor de beoordeling van of advies over vloeronderhoud helpt Lankester u graag.

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS