DKS controle

Een DKS controle uit laten voeren

Wilt u de kwaliteit van de schoonmaak in uw gebouw eens goed onder de loupe nemen? Dan raden wij u aan om een DKS controle uit te laten voeren. DKS staat voor Dagelijks Kontrole Systeem, waarbij elke dag een objectieve meting wordt gedaan van de schoonheid van uw gebouw. Dit is belangrijk, omdat hygiëne bovenaan de lijst van uw prioriteiten moet staan. Een slechte hygiëne kan nu eenmaal gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Met een DKS controle van schoonmaak komt duidelijk naar voren waar het goed gaat met de schoonmaak en waar verbetering nodig is. Voor een grondige DKS schoonmaak controle neemt u contact op met Lankester Schoonmaakadvies. Roger Lankester heeft vele jaren ervaring met schoonmaak en het controleren van de kwaliteit hiervan.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

Een grondige DKS controle

Er zijn meerdere meetsystemen voor het controleren van de kwaliteit van een schoonmaak. Het gaat hier daarbij om het VSR-systeem en het PMK-systeem. Als u bijvoorbeeld het VSR-systeem neemt, dit is een kwaliteitsmeetsysteem dat helemaal gebaseerd is op subjectieve gegevens. Met andere woorden, er is geen andere interpretatie van deze gegevens mogelijk en u weet dan ook tot in de details zeker of er goed is schoongemaakt of niet. Een dergelijk controlesysteem is niet alleen een goede manier voor eigenaren van gebouwen om te kijken of een schoonmaak goed wordt uitgevoerd. Het is ook een manier voor schoonmaakbedrijven om zelf te controleren of hun eigen werkzaamheden wel grondig genoeg zijn, of dat hier verbetering wenselijk is. Ook hier kan Lankester Schoonmaakadvies waardevolle hulp bieden.

Een DKS controleur inschakelen

Roger Lankester vertelt u graag meer over hoe hij u kan helpen de reinheid binnen uw bedrijf te optimaliseren. U kunt hier altijd contact over opnemen. Op de website van Lankester Schoonmaakadvies kunt u eenvoudig een meting aanvragen, of contact opnemen voor een grondige controle. Hier staat ook een schat aan informatie over het meten van de kwaliteit van een periodieke schoonmaak. Een DKS controle van schoonmaak is een effectieve methode om ervoor te zorgen dat de hygiëne binnen een gebouw altijd helemaal in orde is.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS