Facilitair adviesbureau

Het facilitair adviesbureau voor u

U bent op zoek naar een facilitair adviesbureau waar u op kunt vertrouwen? Een adviseur op gebied van schoonmaakwerkzaamheden die voor u bekijkt of bepaalde schoonmaakwerkzaamheden ook geheel naar wens zijn uitgevoerd? Neem dan vandaag nog contact op met Lankester Schoonmaakadvies. Ons bedrijf heeft de kennis en ervaring om alle mogelijke schoonmaakwerkzaamheden te kunnen beoordelen en op dit gebied advies te geven. Wij maken hierbij gebruik van diverse systemen voor kwaliteitsmeting, om zo tot een zo nauwkeurig mogelijke meting te komen. We adviseren u op het gebied van schoonmaak, vloeronderhoud en schoonmaakcontroles.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

Facilitaire adviesbureaus

Met Lankester Schoonmaakadvies haalt u een expert in huis die altijd zijn best doet om met alle betrokken partijen de best mogelijke uitvoering te bereiken. Lankester is onafhankelijk en objectief en zorgt altijd voor een nauwkeurige beoordeling van uw schoonmaakwerk. Wij geven facilitair advies op maat en zorgen er daarbij voor dat de juiste kwaliteitsmetingen worden uitgevoerd. Deze moeten worden gedaan voordat een schoonmaakbedrijf aan de slag kan, zodat duidelijk wordt hoeveel schoonmaakwerkzaamheden er in een bepaalde ruimte uitgevoerd moeten worden. Onze metingen zijn altijd objectief en kunnen door u vrijblijvend bij ons worden aangevraagd. Gebruikt u hiervoor het handige formulier dat we op onze website hebben staan.

Een ervaren facilitair adviseur

Bij ons facilitair adviesbureau vindt u de kennis die nodig is om een perfecte controle uit te voeren. We hebben hier vele jaren ervaring mee en we werken dan ook met verschillende kwaliteitsmeetsystemen. Voor facilitaire adviesbureaus is het belangrijk om zo perfect mogelijk te kunnen meten. U wilt nu eenmaal dat uw facilitair advies een duidelijk beeld schept van hoeveel schoonmaakwerkzaamheden er nodig zijn, of hoe goed de schoonmaak in uw pand is uitgevoerd. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met onze facilitair adviseur. We willen u graag meer vertellen over de diensten die wij voor u kunnen uitvoeren. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS