Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole op schoonmaakwerk

Het is belangrijk dat schoonmaakwerk zo perfect mogelijk wordt uitgevoerd. Een schoonmaker heeft een belangrijke taak, want als de hygiëne bij bijvoorbeeld een bedrijf niet in orde is, dan kan dat gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. U wil toch ook dat elk hoekje in uw bedrijf helemaal schoon is? Laat dan een kwaliteitscontrole uitvoeren. Met een kwaliteitscontrole op schoonmaak van Lankester Schoonmaakadvies weet u zeker dat alles grondig wordt nagekeken. Wij bieden eerlijke prijzen, zijn altijd helder en duidelijk en kunnen eventueel ook her-metingen uitvoeren. Wij zijn altijd snel en makkelijk inzetbaar en kunnen direct voor u aan de slag.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

Kwaliteitscontroleur schoonmaak

Als u op zoek bent naar een kwaliteitscontroleur voor schoonmaak, neem dan contact op met Lankester Schoonmaakadvies. Wij helpen schoonmaakbedrijven om hun schoonmaakprocessen zo goed mogelijk te stroomlijnen. Wij kunnen dit proces begeleiden op de werkvloer. U kunt daarbij denken aan de taakverdeling en werkprogramma’s, maar ook aan het zorgen dat bij het schoonmaken de juiste materialen en middelen worden gebruikt. Als u als bedrijf schoonmaakwerkzaamheden wil uitvoeren, dan is het nodig dat hiervoor een voortraject wordt doorlopen, en dat een pand wordt ingemeten. Ook hiervoor beschikken wij over de benodigde kennis. Wij kunnen uw ruimte vrijblijvend voor u meten.

Meer weten over onze kwaliteitscontrole?

Voor de beste kwaliteitscontrole voor schoonmaak raden we u aan om eens contact met ons op te nemen. We gaan dan samen met u bekijken welke werkzaamheden u precies nodig heeft en hoe wij deze voor u kunnen uitvoeren. Wij kunnen ook de schoonmaakwerkzaamheden die bij uw bedrijf zijn uitgevoerd voor u beoordelen en advies geven over het beter onderhouden van bijvoorbeeld vloeren. Wilt u een vrijblijvende meting laten uitvoeren? Op onze website kunt u deze heel eenvoudig aanvragen. U vindt op onze site ook meer informatie over ons bedrijf en de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Lankester Schoonmaakadvies staat altijd voor u klaar.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS