Kwaliteitsmeting

Een betrouwbare kwaliteitsmeting laten uitvoeren

Lankester Schoonmaakadvies is een bedrijf waar u aan het juiste adres bent voor een betrouwbare kwaliteitsmeting. Bij ons bedrijf hebben we de kennis in huis om u te adviseren over de schoonmaakwerkzaamheden die er in uw pand worden uitgevoerd. We kunnen u vertellen hoe deze het beste uitgevoerd kunnen worden, maar ook grondig meten hoe deze uitgevoerd zijn. Lankester Schoonmaakadvies is het bedrijf van Roger Lankester, een man met vele jaren ervaring op het gebied van schoonmaak. Hij besloot een aantal jaar geleden het roer om te gooien en zich te gaan storten op een eigen adviesbureau op het gebied van schoonmaak. Voor een perfecte kwaliteitsmeting voor schoonmaak neemt u dan ook vandaag nog contact met hem op.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

Kwaliteitsmetingen schoonmaak

Het is van groot belang dat de schoonmaak bij een bedrijf helemaal in orde is. Per slot van rekening kan een slechte hygiëne gezondheidsproblemen veroorzaken en daar zit helemaal niemand op te wachten. Er zijn verschillende kwaliteitssystemen ontwikkeld die gebruikt worden om een kwaliteitsmeting mee uit te voeren. In deze systemen wordt gewerkt met een aantal criteria die nauwkeurig gemeten moeten worden. Roger Lankester weet als geen ander hoe deze criteria bekeken moeten worden. Bij Lankester Schoonmaakadvies krijgt u daarnaast niet alleen een duidelijk beeld van de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden die bij u zijn uitgevoerd, maar ook advies over hoe zaken beter aangepakt kunnen worden.

Een kwaliteitsmeting schoonmaak laten uitvoeren

Als u wilt dat Lankester Schoonmaakadvies bij u langskomt om een kwaliteitsmeting uit te voeren, dan raden we u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. U kunt beginnen met het op onze website aanvragen van een vrijblijvende meting van uw ruimte. Het is nu eenmaal zo dat u goed moet weten hoeveel vierkante meters er schoongemaakt moeten worden voordat u een schoonmaakbedrijf inschakelt. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf, alsmede onze contactinformatie.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS