Schoonmaakcontrole

Een schoonmaakcontrole uit laten voeren

Is het tijd voor een grondige schoonmaakcontrole? Lankester Schoonmaakadvies is dan het bedrijf om hiervoor in te schakelen. Bij Lankester vindt u vele jaren ervaring op het gebied van schoonmaak controle. Roger Lankester is een man die al een groot aantal jaren in de schoonmaak actief is en die als geen ander weet hoe een grondige controle uitgevoerd moet worden. Lankester is expert op het gebied van meerdere verschillende kwaliteitssystemen, waar met grote nauwkeurigheid controles mee uitgevoerd kunnen worden. U kunt met de hygiëne op uw bedrijf ook niet voorzichtig genoeg zijn. Met een grondige controle weet u zeker dat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

De schoonmaak controleur met kennis en ervaring

U zoekt een schoonmaak controleur met vele jaren ervaring en alle benodigde certificaten? Dan is Lankester Schoonmaakadvies het bedrijf voor u. Roger Lankester heeft vele jaren ervaring op de werkvloer, op schoonmaakgebied, en heeft enkele jaren geleden besloten zich helemaal op een eigen adviesbureau te storten. Van hem kunt u een onafhankelijke beoordeling verwachten die tot in de kleinste details nauwkeurig is. Lankester Schoonmaakadvies is daarnaast snel inzetbaar als er advies nodig is. Zo kan Lankester ook op interim basis worden ingezet. Lankester is hierbij altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat. Naast een grondige schoonmaak controle bent u bij ons ook aan het juiste adres voor advies op alle gebieden van schoonmaakwerk.

Een schoonmaakcontrole op maat

Wij voeren een schoonmaakcontrole uit volgens de criteria die bij de bekende kwaliteitsmeetsystemen hoort. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over het schoonmaakwerk zoals dat bij uw bedrijf wordt uitgevoerd. Heeft u zelf een schoonmaakbedrijf en zoekt u hier ook een ervaren adviseur? Lankester Schoonmaakadvies staat dan eveneens voor u klaar. Wij kunnen het gehele proces begeleiden en samen met u een goede taakverdeling of werkprogramma maken. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij ons heeft.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS