VSR controle

Een VSR controle uit laten voeren

Gaat u schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren of heeft u dit door een bedrijf laten doen? Als u deze werkzaamheden goed wil laten controleren door een ervaren adviseur, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Lankester Schoonmaakadvies. Bij ons bedrijf is alle kennis op het gebied van schoonmaken en hygiëne aanwezig. Wij kunnen voor u een gedegen VSR controle uitvoeren. Een VSR controleur maakt gebruik van het stricte VSR kwaliteitssysteem, waarbij schoonmaakwerkzaamheden aan de hand van een aantal criteria worden beoordeeld. Dankzij dit systeem is het uitvoeren van controlewerk niet alleen maar subjectief, maar kan er ook objectief naar gekeken worden.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

VSR controle schoonmaak

Bij een VSR schoonmaak controle wordt er serieus gekeken naar de kwaliteit van uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden. Er zijn criteria opgesteld waar dit schoonmaakwerk aan moet voldoen. Er staat onder andere in hoe schoon sanitaire voorzieningen moeten zijn, maar ook de andere ruimtes binnen een gebouw. Het is belangrijk de schoonheid van een gebouw zo goed mogelijk in orde te hebben. Per slot van rekening kan vervuiling voor gezondheidsproblemen zorgen en daar zit niemand op te wachten. De VSR controle kunt u ook omschrijven als een resultaatgericht meetsysteem, dat uitgevoerd moet worden binnen een week nadat de schoonmaakwerkzaamheden zijn uitgevoerd.

De VSR controleur voor u

Bij Lankester Schoonmaakadvies heeft u te maken met een adviseur met een ruime ervaring op dit gebied. Wij hebben al de juiste certificaten in huis en kunnen u zodoende helpen met uw schoonmaakvraag. Meer weten, of vrijblijvend een afspraak maken? Dat kan natuurlijk altijd. Elders op onze website vindt u onze contactinformatie. U vindt hier ook een formulier waarmee u een vrijblijvende meting aan kunt vragen. Aan de hand van deze meting kunnen we dan bekijken hoe wij de grondigheid van de schoonmaak bij uw bedrijf gaan meten. Wij zorgen ervoor dat u dit goed in beeld krijgt.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS