VSR inspecteur

Een schoonmaakcontrole uit laten voeren door een VSR inspecteur

Als u schoonmaakwerkzaamheden eens echt nauwkeurig wil laten controleren, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Lankester Schoonmaakadvies. Roger Lankester is een professionele VSR inspecteur met vele jaren ervaring in de schoonmaak. Lankester is een man die zelf vele jaren op de werkvloer heeft doorgebracht en die de ins en outs van het schoonmakvak als geen ander kent. Hij zorgt ervoor dat die VSR-controle perfect wordt uitgevoerd, zodat u zeker weet hoe het met de schoonheid in uw bedrijf gesteld is. Hij kan ook de resultaten in een meting gebruiken om u advies te geven als u zelf een schoonmaakbedrijf heeft.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

Een VSR inspectie uit laten voeren

Wat is een VSR controle precies? VSR is een kwaliteitsmeetsysteem waarbij de kwaliteit van een schoonmaak grondig wordt geanalyseerd. Dit gebeurt geheel op basis van subjectieve criteria. Het heeft nu eenmaal weinig zin om een controle uit te laten voeren op basis van objectieve criteria, aangezien u dan nooit echt precies weet of een schoonmaak goed is uitgevoerd. Roger Lankester weet precies welke criteria er allemaal gelden bij een VSR inspectie. Als VSR inspecteur heeft hij deze meting al bij een groot aantal verschillende bedrijven uitgevoerd. We raden u dan ook aan om eens contact met Lankester Schoonmaakadvies op te nemen als u ook zeker wil weten of uw schoonmaak grondig genoeg is.

Meer informatie over een VSR inspectie

Elders op onze website vindt u uitgebreide informatie over het kwaliteitsmeetsysteem VSR en hoe een VSR controle precies in zijn werking gaat. We raden u daarbij aan om deze informatie eens goed door te lezen. Op onze site vindt u ook informatie over Roger Lankester en de werkzaamheden die hij allemaal heeft uitgevoerd. U krijgt dan een goed beeld van de ervaring van Lankester Schoonmaakadvies. U vindt hier ook onze contactinformatie zodat u vrijblijvend een afspraak kunt maken voor een VSR controle.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS