VSR KMS

Een VSR controle door een ervaren inspecteur

Als u de kwaliteit van de schoonmaakactiviteiten bij uw bedrijf betrouwbaar wil laten meten, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Lankester Schoonmaakadvies. Bij ons bedrijf vindt u de kennis en expertise om een perfecte controle uit te laten voeren. Wij voeren onze controles uit volgens de criteria van een tweetal verschillende kwaliteitsmeetsystemen, te weten VSR KMS en PKM. VSR DKS is een kwaliteitsmeetsysteem waarbij er objectieve criteria worden bekeken. Voor de invoering van DKS KMS was het beoordelen van schoonmaakwerk vooral een subjectieve activiteit. De objectieve criteria zijn nu vastgelegd in een speciale norm hiervoor, de NEN 2075.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

Meer weten over VSR KMS?

Binnen de geldende criteria van dit kwaliteitsmeetsysteem is vastgelegd hoe schoon sanitaire gelegenheden moeten zijn, maar ook hoe schoon andere ruimtes binnen een bepaald aantal vierkante meters moeten zijn. Het is een resultaatgericht systeem dat altijd moet worden uitgevoerd binnen een week nadat er een periodieke schoonmaak is geweest. Voordat een VSR DKS meting uitgevoerd kan worden moet er wel een uitgebreide inventarisatie worden gemaakt. Verschillende ruimtes binnen een gebouw kunnen alleen maar worden vergeleken met elkaar als ze tot dezelfde categorie behoren en een zelfde schoonmaakprogramma hebben. De ruimtes vallen samen in een lijst met zogeheten Steekproefeenheden, die dan weer tegen het kwaliteitsmeetsysteem worden gehouden.

DKS KMS laten uitvoeren

Bij Lankester Schoonmaakadvies hebben we veel ervaring met het uitvoeren van een meting volgens dit kwaliteitsmeetsysteem. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als wil dat de kwaliteit van het schoonmaakwerk binnen uw gebouw eens goed wordt gecheckt. We kunnen schoonmaakbedrijven ook advies geven op het gebied van het verbeteren van de kwaliteit van hun werk. Ook hier kunt u altijd contact over opnemen met ons. Bij Lankester Schoonmaakadvies vindt u de kwaliteit die u verwacht en waar de kwaliteit van het schoonmaakwerk beter van wordt.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS