VSR kwaliteitsmeetsysteem

Aan de slag met het VSR kwaliteitsmeetsysteem

Bij een schoonmaak gelden er strenge regels. Er moet bij elke periodieke schoonmaak goed voor worden gezorgd dat deze tot in de puntjes perfect uit wordt gevoerd. Per slot van rekening wilt u toch ook dat bij uw bedrijf alles grondig schoon is gemaakt. Of, als u zelf een schoonmaakbedrijf heeft, dan wilt u toch ook dat uw mensen hun vak verstaan en precies weten hoe ze echt goed schoon moeten maken? Met een VSR kwaliteitsmeetsysteem weet u zeker dat elke schoonmaakbeurt tot in de details kan worden gecontroleerd. Het voordeel aan het VSR meetsysteem is het feit dat deze controle geheel subjectief is en zodoende niet is gebaseerd op objectieve observaties.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

VSR meetsystemen gebruiken

Bij Lankester Schoonmaakadvies vindt u de ervaring van iemand die precies weet hoe een schoonmaak moet worden uitgevoerd. Roger Lankester is een man met veel ervaring op het gebied van schoonmaak. Eerst op de werkvloer, nu zelf met een eigen adviesbureau. Deze ervaring spant vele jaren. Lankester heeft de certificaten die aangeven dat hij een perfecte controle uit kan voeren. We raden u dan ook aan om Lankester Schoonmaakadvies in te schakelen als u vindt dat het schoonmaken van uw bedrijf wel eens aan een controle kan worden blootgesteld. Met behulp van het VSR kwaliteitsmeetsysteem weet u dan zeker dat elk detail bij de meting klopt.

Meer weten over VSR meetsystemen?

Roger Lankester vertelt u graag meer over het VSR kwaliteitsmeetsysteem en hoe hij dit ook bij uw bedrijf in kan zetten. Met behulp van een grondige controle kunt u bijvoorbeeld zien hoe goed uw eigen schoonmaakbedrijf haar werk uitvoert. Lankester adviseert u daarbij graag over hoe een tegenvallende score positief omgebogen kan worden. Als u meer wilt weten over het VSR meetsysteem en hoe u hier zelf een controle mee uit laat voeren, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS