VSR meting

Een VSR meting laten uitvoeren

Het is van groot belang dat schoonmaakwerkzaamheden altijd zo goed mogelijk worden uitgevoerd. Per slot van rekening is hygiëne binnen een bedrijf niet iets dat lichtzinnig opgevat moet worden. Als de hygiëne niet in orde is, dan kan dit serieuze gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, iets wat ten alle koste moet worden vermeden. We raden u dan ook aan om een VSR-meting uit te laten voeren als u wilt zien hoe het met de kwaliteit van uw schoonmaakwerk is gesteld. We kunnen u hier altijd meer over vertellen en u uitleggen wat er precies allemaal komt kijken bij een betreffende kwaliteitsmeting. Neemt u hierover gewoon eens contact op met ons bedrijf. We vertellen u graag meer over wat u bij ons allemaal kunt verwachten.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

VSR metingen van Lankester Schoonmaakadvies

Bij Lankester Schoonmaakadvies heeft u te maken met een controleur die al vele jaren actief is in de schoonmaakbranche. Eerst in dienst van andere bedrijven, maar de laatste jaren als onafhankelijk controleur en adviseur. Roger Lankester kan een perfecte VSR meting van schoonmaak werkzaamheden bij uw bedrijf uitvoeren. Deze methode is gebaseerd op het idee dat het beoordelen van de kwaliteit van schoonmaakwerk niet gebaseerd hoeft te zijn op objectieve metingen, maar vooral ook op subjectieve metingen. Alleen op deze manier krijgt u een meting die echt helemaal nauwkeurig is.

Meer weten over onze VSR metingen?

Elders op onze website vindt u meer informatie over VSR metingen en hoe deze het beste uitgevoerd kunnen worden. U leest dan meer over het belang van een nauwkeurige controle van uw schoonmaakwerk. Aan de hand van deze VSR meting kan Lankester Schoonmaakadvies u advies geven over hoe u er voor kunt zorgen dat de kwaliteit van uw schoonmaakwerk omhoog gaat. Lankester kan bedrijven adviseren waarbij wordt schoongemaakt, maar ook de schoonmaakbedrijven die dit werk uitvoeren. Meer weten over een VSR meting van schoonmaak, of contact opnemen met een afspraak? U vindt de contactinformatie van Lankester Schoonmaakadvies elders op deze website.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS