VSR schoonmaak

Een VSR schoonmaak laten uitvoeren

Heeft u een bedrijf met een kantoor waar professioneel schoonmaakwerk wordt uitgevoerd? Het is dan verstandig om hier eens een controle op te laten uitvoeren. Het is van groot belang dat een schoonmaak goed wordt uitgevoerd. U wilt toch geen gezondheidsrisico omdat een schoonmaker het niet zo nauw neemt met de regels? Bij Lankester Schoonmaakadvies kunt u een VSR schoonmaak controle uit laten voeren. Aan de hand van de criteria van dit kwaliteitsmeetsysteem wordt er een precieze score berekend, aan de hand waarvan u kunt zien waar het er bij de schoonmaakt nog aan schort, of waar het juist helemaal goed gaat.

Stuur mij een bericht

Verstuur bericht formulier

Lees meer

Schoonmaak en VSR criteria

Lang geleden werd een schoonmaak alleen maar objectief gecontroleerd. Het belang van een goede kwaliteitscontrole die subjectief was werd echter al snel ingezien. Dit is per slot van rekening de enige manier waarop een kwaliteitscontrole echt goed kan worden uitgevoerd. De VSR schoonmaak controle werd opgesteld en er kwam een uitgebreide lijst met criteria. Aan de hand van deze criteria is het mogelijk om een geheel nauwkeurige controle uit te voeren. Deze is gebaseerd op geldende normen aangaande hoe schoon een bepaalde ruimte moet zijn. Dit zijn strenge normen die inmiddels al tientallen jaren worden gehanteerd en waar nodig worden aangescherpt.

Schoonmaak en VSR

Het zijn kwaliteitsmeetsystemen als VSR die ervoor zorgen dat het schoonmaken van een gebouw echt goed wordt uitgevoerd. Het is dan ook belangrijk dat elk bedrijf deze normen zo goed mogelijk na probeert te streven. Het is dan goed een controleur bij de hand te hebben die goed in de gaten houdt dat alle regels van de VSR worden nageleefd. Wilt u wel eens om tafel gaan zitten met een adviseur die precies weet hoe een VSR controle gehouden moet worden en die deze ook tot in de details nauwkeurig voor u uit kan voeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen  graag meer over ons bedrijf, onze ervaring en over hoe wij deze controle bij uw uit gaan voeren.

Ervaring

Begeleiding op de werkvloer - 16 jaren
Vloeronderhoud - 14 jaren
DKS - 11 jaren
Interim - 11 jaren

Mijn principes

EERLIJKHEID

Lankester Schoonmaakadvies biedt eerlijke prijzen. Een kleine locatie vergt minder tijd en kost dus ook minder dan een grote locatie.

HELDER EN DUIDELIJK

Lankester Schoonmaakadvies is helder en duidelijk bij het uitbrengen van audits. Wij willen uw locatie(s) helpen met een betere hygiene!

TRANSPARANTIE

Lankester Schoonmaakadvies is transparant. Is de kwaliteit onvoldoende? Dan zullen wij dit laten weten!

Ik heb gewerkt voor

Door heel Nederland ben ik actief geweest voor diverse opdrachtgevers. Hiernaast is een greep uit deze opdrachtgevers zichtbaar.

Ook klant worden?
Parnassia Groep
Tata Steel
Gemeente Meppel
Jumbo
Waterbedrijf Groningen
ABN Amro
NS